Снимки Протестът пред президентството е в разгара си. Причина за недоволството

...
Снимки Протестът пред президентството е в разгара си. Причина за недоволството
Коментари Харесай

Тук не е Москва! и Импийчмънт: Протестът срещу президентът Радев е в разгара си

Снимки

Протестът пред президентството е в разгара си. 

Причина за недоволството е връчването на втория мандат, когато президентът сподели, че мандатът е дискредитиран и прикани ПП-ДБ да го върнат несбъднат.



България е парламентарна република, в която следва да има разделяне и съвместен надзор сред управляващите, а това значи работещ парламент, постоянно държавно управление и правосъдна система с самостоятелен съд и отчетна прокуратура, декларират уредниците от Инициативата „ Правосъдие за всеки “, съобщи Евроком.

С тези си обществени провокации той нарушава Конституцията, която е положил клетва да съблюдава, предвид на следствията - основаване на предпоставки за провалянето на още един парламент и съответното удължение на едноличната му власт със служебни държавни управления. Да, властта се услажда, само че тя и покварява, когато се упражнява без отсреща ѝ да стоят плануваните в главния ни закон контролни механизми. Нека не забравяме, че България е парламентарна, а не президентска република и се надяваме такава да си остане, декларират уредниците











Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР